fredag 16 juli 2010

En klassiskt utflyktsmål i Umeå

Morbror Andreas följde med till Gamlia idag, och efter att ha tittat lite på djuren och tunnbrödsbakningen, var det dags för en liten paus.
Morbror Andreas hjälper Alma med att ta på strumpor och skor. Alma är inte helt samarbetsvillig.

Vi tog också en snabb titt på Lennart Hellsing-utställningen, vilket var trevligt även om Alma kanske är lite för liten för att riktigt uppskatta den.

Nu släpper Alma ibland taget och går litegrann alldeles självmant. I onsdags när vi besökte mormor och morfar gick hon fram och tillbaka i vardagsrummet och tog säkert 10-15 steg innan hon satte sig eller tog tag i något. Hon är dock mestadelen av tiden väldigt skeptisk till att släppa om hon inte måste, så det är fortfarande promenader längs möbler eller med någon i handen som föredras. På bilden ovan lyckades jag dock fånga henne när hon gav sig ut på egna äventyr.

2 kommentarer:

  1. Jeeez...är hon så stor att hon går redan! Men det är klart, det var ganska precis ett år sen vi hälsade på hos er när hon var ny!:-) Förresten har vi fortfarande Låt den rätte komma in, som vi lånade vid det tillfället... Vi tar med den till Sverige nästa vecka, sen kan vi skicka den eller kanske t.o.m. lämna tillbaka den personligen om ni har vägarna förbi Sthlmsområdet! Kram kram!

    SvaraRadera
  2. Ja, det är otroligt hur snabbt det går. Vi har för tillfället ingen resa planerad till Stockholmsområdet, men säger till i så fall. Jag hoppas att det går bra för er med flytten och allt. Kram

    SvaraRadera