söndag 13 juni 2010

På bröllop i Slovakien

Jag tänkte att jag skulle lägga upp några bilder från bröllopet vi var på i Slovakien i helgen. Det var en god vän till Vojta som gifte sig och eftersom hans nuvarande fru är slovak hölls bröllopet i hennes hemtrakter.

Bröllopet hölls i och utanför Poprad och så här fint är det där, med fjäll och allt. Förhoppningsvis kan vi ta oss tillbaka någon mer gång och njuta lite mer av naturen, för den här gången blev ju besöket tyvärr ganska kort.


Grand Hotel, där bröllopet hölls

Vi glömde Almas skor hemma, vilket kanske inte var helt optimalt. Det är ju faktiskt i princip omöjligt nu att inte låta henne promenera omkring lite. Med andra ord var det sockarna som fick offra sig för att Alma skulle kunna (bland annat) undersöka lekplatsen utanför hotellet.


Alma hittade en ny kompis, Simon, men tyvärr var hon lite för agressiv i sina närmanden, vilket gjorde att han väldigt snabbt tröttnade.

Alma vägrade att sova när det fanns så mycket intressant att undersöka. Bland annat roade hon sig med att krypa upp och ner för hotelltrapporna (som hade ganska breda trappsteg). Hon förstår för det mesta att hon måste gå ner med bena först numera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar